Biologische passievruchten puree

passievruchten puree biologisch

Biologische passievrucht uit Amazonia

Of je het nu puur consumeert, als sap, in een smoothie of als ijsje, passievrucht is geliefd bij mensen over de hele wereld. De smaak is zoet, zuur en tropisch met milde bloemige noten. Biologische passievrucht is meer dan zijn geur en smaak, het is een heilzame vrucht met een gezond voedingsprofiel. Het bevat een hoog gehalte aan vitamine A, wat belangrijk is voor de huid, het gezichtsvermogen en het immuunsysteem, en vitamine C, een belangrijke antioxidant.

Het aanbieden van heerlijke, gezonde biologische passievruchten is voor ons niet genoeg. Bij Almazonia zijn we toegewijd om u fruit aan te bieden dat rechtstreeks uit het Amazone-regenwoud komt, dat niet alleen goed is voor uw persoonlijke gezondheid, maar ook voor de lokale gemeenschappen waarmee we rechtstreeks samenwerken en de biodiverse schoonheid die we willen beschermen en gedijen.

Biologische passievrucht uit agroforestry

In 2020 hebben we besloten om een ​​positievere impact te genereren door een deel van onze winst te investeren in de aankoop van ontbost regenwoud. Op onze eerste 18 ha ontwikkelen we een agrobosbouwsysteem met biologische passievruchten en andere planten en bomen zoals açaí, cacao, acerola, cupuaçu, pitaya en papaya.

Almazonia kweekt de gele passievrucht, afkomstig uit het Amazone-regenwoud en bij voorkeur voor sapverwerking en het maken van conserven. Als ingrediënt is passievrucht perfect voor het toevoegen van een heerlijke smaak, een levendige kleur en veel gezonde voedingsstoffen aan een breed scala aan toepassingen.

Passievrucht puree

Van sourcing tot teelt en van verwerking tot levering, Almazonia beheerst het volledige proces. Zodra we de gele passievruchten op maximale rijpheid hebben geoogst, verwerken we ze tot 100% passievruchtpulp. Eenmaal klaar, wordt de passievruchtpulp bewaard bij -18˚C om de beste smaakkwaliteit te garanderen. Ook om te garanderen dat de vele gezonde voedingswaarden op peil blijven.

Almazonia

We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een groene economie met een bedrijf dat niet groeit ten koste van mens en planeet. Wilt u uw klanten ook schuldvrij en met maximaal zintuiglijk plezier van uw creaties laten genieten van onze passievruchten puree, neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Older Post