Acerola poeder - biologisch en 100% puur

acerola poeder kopen

Acerola, de Braziliaanse kers vol met vitamine

Bij Almazonia kunt u naast açaí- ook gevriesdroogde acerola poeder kopen. De acerola-kers is de vrucht met de op een na hoogste hoeveelheid vitamine C, na de ‘camu camu’. Met een mild zuur smaakprofiel past de acerola-kers uitstekend bij verschillende soorten fruit.

Één van de vele redenen waarom we van acerola poeder houden, is hun veelzijdigheid. Met nog meer toepassingsmogelijkheden dan verse producten, is gevriesdroogde acerola poeder voedzaam en heerlijk in een breed scala aan toepassingen.

Naast de voordelen voor de menselijke gezondheid, heeft de acerola-kers ook technologische eigenschappen die van belang zijn voor de voedingsindustrie, zoals het voorkomen van oxidatie van fruit en het verbeteren van de kleurstabiliteit in fruitbereidingen en in rauw vlees. Bij baktoepassingen is het een clean label-substituut voor het synthetische ascorbinezuur dat wordt gebruikt als deegverbeteraar.

De veelzijdigheid van gevriesdroogde acerola poeder

Acerola poeder is ongelooflijk veelzijdig en nuttig bij het bakken vanwege zijn geconcentreerde smaak en lange houdbaarheid. Voeg smaak en kleur toe aan beslag of glazuur of voeg een vleugje natuurlijke smaak toe aan vullingen en compotes zonder de consistentie te verzachten.

Snoepgoed. Net zoals het gebakken goederen verbetert, is acerola poeder perfect voor het op smaak brengen van snoep en chocolaatjes. De intense smaak van de acerola, pure ingrediënten en afwezigheid van chemische toevoegingen maakt van acerola poeder de perfecte smaakstof voor crèmes, kruidenthee en vullingen.

Dranken. Of je nu smaak en kleur toevoegt aan een gemixte koffiedrank, eiwitshake in poedervorm, gefermenteerde alcohol of eenvoudige smoothie, acerola poeder is onverslaanbaar. Acerola poeder voegt smaak toe zonder vocht, waardoor u totale controle heeft over de consistentie en smaak van uw product.

Voedingsrepen. De markt voor mueslirepen en eiwitrepen is momenteel competitief. Maar een unieke combinatie van gevriesdroogde acerola poeder kan uw product onderscheiden van de concurrentie door het een uniek smaakprofiel te geven. Voedingsrepen staan bekend als droog of geconserveerd, dus acerola poeder past hier perfect bij.

Met acerola poeder voeg je eenvoudig smaak, kleur, textuur en voedingsstoffen toe aan je recepten. En hiermee onderscheid je jezelf van de concurrentie.

Acerola poeder kopen van Almazonia: puur en biologisch

Onze acerola wordt zorgvuldig geoogst van biologisch geteelde fruitbomen. Als u uw klanten wilt verbazen met nieuwe innovatieve producten zonder schuldgevoel, neem dan nu contact op met ons voor meer informatie over onze acerola poeder.

Older Post Newer Post