Açaí poeder - biologisch en 100% puur

acai poeder kopen

Voeg smaak, kleur en voeding toe met açaí poeder

Açaí poeder groeit in populariteit in de voedingsindustrie. Handig bij het bakken of drinken, snacks of dressings, gevriesdroogde açaí poeder is de perfecte aanvulling om uw toepassingen te onderscheiden van uw concurrentie.

Açaí poeder biedt talloze gezondheidsvoordelen en heeft een hoog gehalte aan vezels, vitamine E, calcium, magnesium en ijzer. Het is ook een uitstekende energiebron. De bes heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen dankzij het gehalte aan polyfenolen.

Voordelen van gevriesdroogde açaí poeder kopen

Smaak en kleur: gevriesdroogde açaí poeder verbetert op natuurlijke wijze kleur, smaak en textuur met slechts één ingrediënt. Voeg natuurlijke zoetheid en fruitige smaak toe zonder rietsuiker of glucosestroop te gebruiken om uw product zoeter te maken.

Voeding. Het gebruik van gevriesdroogd açaí poeder vermindert de hoeveelheid verwerkte en kunstmatige toevoegingen die nodig zijn in een product. En het levert van nature antioxidanten, vitamines en mineralen. Onze açaí poeder is niet-GMO, veganistisch en glutenvrij. Açaí poeder is 100% fruit.

Houdbaarheid. Zoals bij alle gevriesdroogde voedingsmiddelen, hebben fruitpoeders een zeer lange houdbaarheid. Normaal gesproken bevatten producten met een lange houdbaarheid meer conserveermiddelen, maar dat is niet het geval als het om vriesdrogen gaat. Als u gevriesdroogde ingrediënten gebruikt, kunt u later in het proces geen sulfieten en andere chemicaliën toevoegen.

Lyofiliseren of vriesdrogen van açaí poeder

Het is een voorzichtig dehydratatieproces waarbij bij lage temperaturen water uit voedsel wordt verwijderd, waardoor de voedingsstoffen, kleur en smaak van de ingrediënten behouden blijven. Kortom, vriesdrogen (of lyofiliseren) is de beste manier om uw açaí poeder te bewaren.

Açaí poeder kopen van Almazonia: biologisch en puur

Door açaí poeder van Almazonia te kopen, draagt ​​u bij aan de bescherming van het levende Amazone-regenwoud, aangezien ons fruit zorgvuldig met de hand wordt geplukt van wilde açaí-palmbomen.

Als u uw klanten wilt verbazen met nieuwe innovatieve producten en tegelijkertijd de bio-diverse schoonheid van het Amazone-regenwoud wilt behouden, start dan nu met het gebruik van açaí poeder van Almazonia.

Wilt u meer informatie over onze açaí poeder en andere fruitpoeders en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.


Older Post Newer Post