Duurzame, traceerbare wilde açaí kopen (online)

açaí kopen

Açaí kopen van Almazonia: direct trade

Almazonia is een kleine onderneming met een grote ambitie – het installeren van een ‘living-forest’ economie. We werken direct met de inheemse bevolking en helpen hen om alles wat wild groeit op hun land te commercialiseren, zoals açaí, cumaru en cacaobonen. Ook de açaí kopen wij direct in bij de lokale communities. Hiermee diversifiëren en vergroten we hun inkomen en daarmee de noodzaak om het levende regenwoud te beschermen.

Omdat we de açaí direct kopen bij de inheemse bevolking en omdat we het gehele proces van oogst tot fabricatie tot transport beheren, garanderen we een premium kwaliteit voor onze açaí.

En we doen meer. We werken niet alleen samen met de lokale families en kleine ondernemingen in Pará, Brazilië. Een deel van onze winst, wordt direct geïnvesteerd in het opkopen van ontboste stukken regenwoud. Hierop groeien wij het regenwoud terug met de herplanting van Amazon-unieke bomen en planten zoals acerola, camu camu, açaí, cupuaçu and soursop (graviola).

acai kopen puree online

Açaí puree varianten

Açaí kopen kunt u in twee varianten:

  • Açaí puree in 100 gram zakjes, verpakt in 6 KG dozen voor foodservices (b-to-b).
  • Açaí puree in deelblokjes van 8 mm. Deze zijn verpakt in 1 kg zakken voor retail.

De deelblokjes zijn uniek en zorgen ervoor dat het maken van açaí bowls en açaí smoothies veel makkelijker en sneller. Tevens biedt het veel flexibiliteit omdat u heel eenvoudig de unieke smaak, kleur en gezonde voedingswaarden van açaí kunt toevoegen aan andere bowls, sappen en gerechten.

Açaí kopen bij Almazonia

  • Wij kopen açaí direct in bij inheemse families en onze açaí puree is dus volledig traceerbaar.
  • Onze açaí is biologisch gecertificeerd.
  • We beheren het volledige process van palmboom tot pulp en garanderen het behoud van smaak en voedingswaarden.
  • Wij investeren direct in agroforestry door het herbeplanten van opgekochte ontboste stukken grond.in het Amazonegebied.
  • We helpen de levensomstandigheden van de inheemse bevolking te verbeteren.

Heeft u een açaí bar of juice bar neem dan contact met ons op voor een offerte. Consumenten kunnen onze biologisch gecertificeerde açaí puree online kopen.


Older Post Newer Post